Вишукана сервіровка столів, дивовижні аромати піци та музичні хіти Італії – так почалося святкування Міжнародного дня піци у Херсонському вищому професійному комерційному училищі. З відео-paty «Цікаво про піцу» здобувачі освіти дізналися найпоширеніші міфи про піцу та переконалися, що гаряча піца завжди додасть тепла, яскравих фарб у будь-яку пору року.
Майбутні кухарі приготували піци з різноманітними начинками: Мюнхенська De Lux, Тоскана, BBQ Делюкс, Американа, Тунець і Спайси, для вегетаріанців - піца Шпинат і Фета, для справжніх піца-гурманів - П'ять сирів і МіZZа. А потім для всіх присутніх зробили смачну паузу «Pizza: buon apetitto».
В оновленій кухні-лабораторії пройшов майстер-клас із приготування піци «Кватро ді Карне». Здобувачі освіти мали можливість приготувати справжню італійську піцу під керівництвом талановитої піцейоло, випускниці училища, яка працює в ресторані «Fitz Roy» Поштарної Вероніки.
Свято захопило всіх учасників освітнього процесу незалежно від посади та професії – адже все відбувалось яскраво, динамічно, весело, корисно і професійно.