Вчителі та майстри виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста підготували перелік цікавих та пізнавальних онлайн-уроків та майстер-класів для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти та всіх зацікавлених осіб.
Запрошуємо доєднатися до професійної освіти!
Розклад онлайн-уроків та майстер-класів
25.04-29.04.2022 р.
Навчальний предмет, майстер-клас |
Клас або професія |
Тема |
ПІБ викладача |
Пропоно-ваний день, час |
Пропонований засіб комунікації |
ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище» |
|||||
Виробниче навчання, майстер-клас |
Бармен |
Приготування сучасних видів кави на основі еспресо |
Климова Світлана Юріївна |
У постійному доступі |
|
Виробниче навчання, майстер-клас |
Кухар |
Приготування страви Брандада де моруа за допомо-гою термомікса |
Зорін В’ячеслав Гарійович |
У постійному доступі |
|
Історія України |
10-11 класи |
Херсонщина в роки Другої світової війни |
Іванчук Ірина Мефодіївна |
У постійному доступі |
|
Українська література |
11 клас |
Нікіфорова Ірина Петрівна |
У постійному доступі |
||
Гігієна та санітарія виробництва |
Кухар |
Правила особистої гігієни праців-ників харчування, проходження медичного огляду |
Севериненко Тетяна Ігорівна |
У постійному доступі |
|
Гурток «Лідерство – запорука успіху» |
Усі охочі |
«Я – лідер Морозова Д.» |
Глібчук Вікторія Павлівна |
У постійному доступі |
|
Гурток декора-тивно-прикладного мистецтва Народна творчість» |
Усі охочі |
Плетіння «Ряднушка» |
Літвінова Олена Славомирівна |
У постійному доступі |
|
ДНЗ «Вище професійне училище №2 м. Херсона» |
|||||
Зарубіжна література |
10 клас |
Стендаль «Червоне та чорне» |
Щербина Аліса Анатоліївна |
У постійному доступі |
|
Технічне креслення |
Електромонтер з ремон-ту та обслугову-вання електроустаткування |
«Перерізи» |
Лисенко Олег Миколайович |
||
ДНЗ «Херсонське вище професійне училище сервісу та дизайну» |
|||||
Виробниче навчання Професія: Кравець. Закрійник |
Кваліфікація: Кравець 2-3 розряду |
Перевірка деталей крою. Перенос крейдових ліній. Маркіровка |
Ільїна Марина Сергіївна, Ратушко Марина Іванівна |
У постійному доступі |
https://drive.google.com/file/d/1weilheSf2gTHKUDLvViX-avSzumZ0hnF/view?usp=drivesdk Презентація до теми https://docs.google.com/presentation/d/1-r2DZsQNT7yLtwrVbLgTAwdfk16-UknmRDA9W9KR1kI/edit?usp=drivesdk |
Алгебра |
10 клас (рівень стандарту) |
Застосування похідної до дослідження функції |
Левчук Наталя Миколаївна |
27.04.2022 1100 |
|
Перукарська справа |
Кв. Перукар 2 класу |
Фарбування сивого волосся |
Соловйова Інна Вікторівна |
27.04.2022 1000 |
|
Алгебра |
10 клас (рівень стандарту) |
Вектори у просторі. Розв’язування задач |
Левчук Наталя Миколаївна |
28.04.2022 1100 |
|
Конструювання одягу |
Кваліфікація: Закрійник 5 розряду |
Конструювання комірів |
Резніченко Олена Олександрівна |
У постійному доступі |
https://drive.google.com/file/d/1C3SPK1wNcLruLjEsnVv-QrIhHrFPXP4M/view |
Англійська мова |
10 клас (рівень стандарту) |
«Social Networking» |
Барвинська Ольга Олександрівна |
29.04.2022 1000 |
https://us04web.zoom.us/j/7576504671?pwd=QXVKQUMrRE5Vem9rUm5iWkFLSlJDdz09 Ідентифікатор конференції 757 650 4671 Код доступу: 246810 |
ДПТНЗ «Херсонський професійний ліцей зв’язку та поліграфії» |
|||||
Охорона праці |
Для всіх охочих |
Послідовність надання першої допомоги. Штучне дихання. Непрямий масаж серця |
Кучерюк Ольга Антонівна |
29.04.2022 1100 |
|
Спецтехнологія |
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів |
Дефектація колінчастого валу |
Обіход Юрій Олексійович |
28.04.2022 1100 |
|
Театральний колектив «Прем’єра» |
Для всіх охочих |
Водевіль "Біда від ніжного серця" (В. Сологуб) |
Сірош Ірина Володимирівна |
У постійному доступі |
|
ДНЗ «Вище професійне училище ресторанного господарства» |
|||||
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів |
Для всіх охочих |
Приготування безопарного дріжджового тіста. Приготування пиріжків з різними начинками. |
Селіванова Світлана Володимирівна |
27.04.2022 1100 |
meet.google.com/fmo-vszq-ezm |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства |
К-440 та всі охочі |
Майстер -клас «Приготування солянки» |
Медвідь Віктор Андрійович |
У постійному доступі |
|
Технологія приготування їжі з основами товарознавства |
ПК-441 та всі охочі |
Майстер -клас «Приготування омлету» |
Шахнюк Людмила Іванівна |
У постійному доступі |
|
Устаткування підприємств харчування |
К- 440 та всі охочі |
Сучасне теплове устаткування. Жаровні для смаження млинців, призначення будова,принцип дії. |
Старинська Лілія Анатоліївна |
У постійному доступі |
Google Classroom: 2rlkogw |
ДНЗ «Херсонський професійний суднобудівний ліцей» |
|||||
Астрономія |
10-11 класи |
Сучасні наземні й космічні телескопи. Астрономічні обсерваторії |
Набіт Ольга Миколаївна |
У постійному доступі |
|
Українська література |
10-11 класи |
«Дорогою правди і свободи» Життєпис В.Симоненка. Громадянська лірика |
Яловіцька Ніна Дмитрівна |
У постійному доступі |